Stoiximan Super League

Αντύπας: «Προέχει η Γκενκ, μετά θα ασχοληθούν με Φορτούνη-Μαντί στον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το ενδιαφέρον που προέκυψε για τον Κώστα Φορτούνη από τη Σαουδική Αραβία, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρχαν φήμες πως ομάδες από την Αραβία ενδιαφέρονται για τον Φορτούνη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό. Τον Φορτούνη μπορούν να τον πάρουν ως ελεύθερο στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι ατζέντηδες δεν προετοιμάζουν κάποιες κινήσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πέρυσι τέτοια εποχή ο Φορτούνης αποδέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για δύο χρόνια με τα ίδια χρήματα που ήταν να πάρει για έναν χρόνο. Είναι δύο ομάδες που ακούγονται. Οποιαδήποτε εξέλιξη μπορεί να υπάρξει στο συγκεκριμένο θέμα, θα γίνει μετά τα παιχνίδια με την Γκενκ. Είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς, από τα κομβικά παιχνίδια της ομάδας στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν όντως έρθει πρόταση, θα πρέπει να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό. Μπορεί, όμως, να γίνει πρόταση για ανανέωση στον Φορτούνη, για να παραμείνει στην ομάδα. Αν δεν έρθει πρόταση και δεν πουληθεί ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος μένει ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι. Έτσι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, για να μην χαθεί ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, και είναι βασικοί τώρα με τον Μαρτίνεθ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x